Bouw en onderhoud van koelinstallaties

Over Réfrinam

Professionele knowhow

Met meer dan 25 jaar ervaring is ons bedrijf gespecialiseerd in de bouw en het onderhoud van koelsystemen.

Wij bieden een volledige service aan onze klanten. Na het ontwerp van het project, zorgen wij voor de installatie ervan, wij verzekeren het onderhoud en de dienst na verkoop, zowel in Wallonië als in Brussel.

Als professionelen is onze apparatuur altijd de modernste en meest innovatieve. Van het gebruik van natuurlijke koelmiddelen tot warmteterugwinning, wij ontwerpen uw installaties met het oog op energiebesparing en naleving van de overheidsvoorschriften.

Diensten voor iedereen

Koel- en diepvriesuitrusting

REFRINAM bestrijkt alle sectoren die te maken hebben met koel- en vriesapparatuur: voedings- en niet-voedingsindustrie.

Installaties voor supermarkten

Het beheer van de koudeketen is van vitaal belang in levensmiddelenbedrijven, van de producent over de groothandel tot de winkel.

Probleemoplossing en onderhoud

Als uw koelsysteem eenmaal operationeel is, is het essentieel om ervoor te zorgen dat het wordt onderhouden zodat het in perfecte staat blijft.

Luchtbehandeling

Om te voldoen aan de normen, maar ook voor het comfort en de veiligheid van uw werknemers, uw producten en bezoekers, ontwerpt REFRINAM luchtbehandelingsinstallaties.

Airconditioning en warmtepompen

Omdat ze steeds aan de spits van de technologie staan, maken onze airconditionings- en warmtepompsystemen verwarming of koeling mogelijk terwijl ze uiterst energie-efficiënt en milieuvriendelijker zijn.

Zij vertrouwen ons:

Oplossingen voor koelen en vriezen

REFRINAM past zich aan alle vakgebieden aan om de beste koel- en/of vriesoplossingen aan te bieden. Wij ondersteunen onze partners in alle sectoren.

Oplossingen voor koelen en vriezen

Wij zijn voortdurend op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw behoeften, rekening houdend met het volume, de omvang en de capaciteit waarover u beschikt.

Industriële koeling

REFRINAM weet hoe het zich moet aanpassen aan de behoeften van zijn klanten dankzij zijn deskundigheid op het gebied van industriële koeling. Wij beheren installaties voor de voedings- en de niet-voedingsindustrie. Elk van onze concepten is afgestemd op uw behoeften en wensen.

Commerciële koeling

Ongeacht de oppervlakte en het volume dat u moet uitrusten, REFRINAM heeft de ideale oplossing voor u. Wij rusten alle soorten bedrijven uit: kleine tot zeer grote voedingswinkels, fast food verkooppunten, of elk ander bedrijf waar koeling essentieel is.

Getuigenissen

Wat onze klanten vinden

In ut quam vitae odio lacinia tincidunt. Vestibulum dapibus nunc ac augue.

Jeannet Donovan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

John Doe

Nunc nonummy metus. Vestibulum dapibus nunc ac augue. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

Jack Smith

Onze projecten

Carrefour Market Leval

Voor dit project in Henegouwen voerden we een totale verbouwing uit van de CO2-koelinstallaties.
Lees verder

Carrefour Market Leval

Voor dit project in Henegouwen voerden we een totale verbouwing uit van de CO2-koelinstallaties.
Lees verder

Vraag een offerte aan

Wilt u een koel-, vries-, airconditioning- of warmtepompinstallatie laten installeren? U bent op de juiste plek. Vul het formulier in om een ​​gratis offerte te krijgen.

  Professionals tot uw dienst

  Wilt u een offerte op maat ontvangen voor de aanleg van uw koel-, vries-, airconditioning- of warmtepompinstallatie? Klik op onderstaande knop en vul ons formulier in.

  Réfrinam

  Uw partner in de aanleg en het onderhoud van commerciële en industriële koelinstallaties in België.

  Contacteer-ons

  +32 (0)71 75 00 00
  info@refrinam.be

  Rue Isidore Derèse, 114
  5190 Mornimont (BELGIË)

  © 2024 Réfrinam

  AV  |  Privacybeleid  |  Regelgeving  |  

  Gemaakt door Anne-Sarine Limpens

  Scroll naar boven